Aquest cap de setmana les parets del Congost de Terradets han acollit la desena edició del Ral·li 12 hores d’escalada. Un esdeveniment que ha comptat amb 35 equips participants, el màxim possible, fet que ha suposat un total de 76 escaladors.
L’equip guanyador d’aquesta desena edició ha estat la cordada mixta formada per Víctor Sans i Llibertat Estel Parés. Precisament des de l’organització s’ha destacat el nombre de cordades mixtes d’enguany, concretament 10, de les quals dos eren dels equips de tres i estaven formats per dos noies i un noi. També hi ha hagut 4 cordades totalment femenines. Categoria on l’equip format per Laia Duaigües i Nieves Gil s’ha endut la primera posició. També en aquesta edició destaca la participació de menors d’edat, concretament de 17 i 13 anys, que han escalat formant equip amb els seus pares.
En la categoria mixta s’ha atorgat el premi als segons classificats, Josep Grau i Núria Puig, ja que la cordada guanyadora de la general era mixta. I en categoria de veterans, majors de 45 anys, el primer lloc ha estat per Marcel·lí Canals i Nacho Gallés.
A banda d’equips de la demarcació i catalans, també han participat gent de Madrid, Euskadi, Aragó, Polònia, Croàcia, Itàlia, França i Andorra.