Primer partit de la temporada a casa. El Club Gel Puigcerdà rebrà aquest dissabte a les 10 de la nit el seu vell rival, el CH Jaca. Amb la recuperació de 5 baixes de les 7 que hi van haver la setmana anterior, l’equip podrà comptar amb tot el potencial a la davantera i només li faltaran el dos defenses encara sancionats, Caballero i Duran. Així doncs, els de Barnola no volen deixar escapar cap punt a casa.

Els aragonesos van estrenar-se a la lliga visitant al SAD Majadahonda i tot i aconseguir un punt, arribant a la pròrroga, van veure com perdien un avantatge d’1 a 3 en el tercer temps. Van tenir algunes baixes que possiblement no hi seran aquest dissabte a la pista ceretana. El Jaca, que la passada temporada va quedar a les portes dels play off, barreja veterania i joventut i compta amb una plantilla de jugadors de casa i cap estranger.

D'altra banda, aquest diumenge s'estrena a Vitoria el nou equip femení del CG Puigcerdà. No es podrà comptar amb la totalitat de jugadores però aquelles que puguin participar en aquest històric partit de retorn a la competició estatal entraran als llibres d’honor del club. Els objectius són modestos i s’haurà de veure com es van entenent les components d’aquesta nova secció del club.