La nova escola Jaume I de Llívia obrirà les seves portes el proper curs. El passat mes d'abril van començar els treballs i aquests dies continuen a bon ritme, amb la previsió de finalitzar la primera fase a principis de l'any vinent. Serà llavors quan els alumnes es traslladaran al nou edifici i començarà la segona fase d'obres, que permetrà remodelar les aules actuals.

El nou edifici acollirà la llar d’infants i les aules d’Educació Primària, que actualment es troben a l’antiga caserna de la Guàrdia Civil i a un mòdul prefabricat. Els alumnes d’Educació Infantil utilitzaran l’immoble actual reformat. A la segona planta s’hi situarà en un futur la biblioteca municipal. Els dos espais estaran connectats a través d’un porxo. Des de l'ajuntament s'han mostrat satisfets d'haver pogut tirar endavant un projecte molt esperat al municipi.

Així doncs, l'equip de govern confia en rebre ajuts tant de la Generalitat com de la diputació de Girona per assumir el cost total de l'actuació, que es situa al voltant dels 2.400.000 euros. De moment, Ensenyament s'ha compromès a aportar 510.000 euros.

Parlen al vídeo: ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA