12 habitatges a La Seu d’Urgell estan ocupats. És el primer cas que es coneix de pisos ocupats a la capital de l’Alt Urgell segons ha afirmat el cap de policia de la ciutat. L'immoble afectat es troba al centre de La Seu, i disposa de 38 pisos.
El Consorci d'atenció a les persones de l'Alt Urgell està treballant per oferir una alternativa habitacional als ocupes, entre els quals hi ha famílies amb nens.

Des de l'equip de govern es confirma que el cas està en mans de les autoritats judicials i policials, tot i que a hores d'ara, no hi ha cap ordre judicial per accedir a desallotjar-los.

Compromís per la Seu qualifica la situació de greu i ja va denunciar al ple de l’ajuntament de dilluns passat l’ocupació d’aquests pisos. També va assegurar que existeix una màfia que s’està lucrant a través de rebentar els panys de les portes per després canviar-los i vendre les claus.

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, VICEALCALDE DE LA SEU