La Unió Temporal d'Empreses que construeix el túnel de Tresponts busca una altra empresa per executar les galeries d'evacuació, després que la companyia subcontractada OSSA ha aturat la seva activitat i se n'ha anat de l'obra per discrepàncies econòmiques.

Es tracta d’un conflicte entre les empreses, però el govern ja ha instat a l’adjudicatària a cobrir la vacant de manera immediata, per poder complir amb els teminis previstos de les obres, si no la UTE podria ser penalitzada.

A l’espera de trobar una nova empresa que executi les galeries d’evacuació, continuen els treballs a la resta de la infraestructura.

Tot i aquest obstacle, l’alcalde d’Organyà, un dels municipis implicats, es mostra optimista i espera que el túnel estigui acabat a la data prevista.

Les galeries d’evacuació requereixen entre dos i tres mesos de treballs, a falta de poc més d’un any perquè s’esgoti el termini fixat.

Parlen al vídeo: CELESTÍ VILÀ, alcalde d’Organyà