Aquesta setmana han començat els treballs de remodelació del carrers Ferrers de Puigcerdà, que connecta la plaça Barcelona amb el Passeig 10 d'Abril. Aquest vial del nucli urbà es trobava força malmès degut a les diverses reparacions que s’hi han fet darrerament. Les obres, que s’allargaran unes tres setmanes, consisteixen en fressar i renovar el paviment del vial, a més de la substitució de la xarxa d’aigua, una de les poques de fibrociment que hi ha encara al municipi.

L'actuació s’emmarca en el pla d’actuacions que el consistori porta a terme, un cop passada la temporada d’estiu. Aquest tipus de treballs s'acostumen a portar a terme o bé a la primavera o a la tardor, èpoques que meteorològicament permeten treballar a la via pública i amb poca afluència turística.

Mentre duri l’obra el carrer romandrà tallat a la circulació.

Aquesta inversió té un cost de 40.200 €, els quals seran finançats íntegrament amb
recursos propis de l’Ajuntament de Puigcerdà.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ