Darrers dies per visitar, al museu Cerdà de Puigcerdà, l'exposició de Marcel.lí Irla, veí de la vila aficionat al món de la fotografia. Es tracta d’una setantena de fotografies fetes en els últims 50 anys, amb imatges del campanar de Santa Maria i de les carrosses de la festa de l’Estany. L’autor també ha dedicat un espai a les persones que aprecia, com ara els presidents de la Generalitat Macià i Companys, el pare Bosom, el cantant Rafael Subirachs, Oriol Mercadal, l’actual alcalde de Puigcerdà Albert Piñeira.

Aquesta és la primera exposició que acull el Museu Cerdà d'un autor amb diversitat funcional. Des d'aquest equipament aposten per obrir les portes a aquest col·lectiu perquè també pugui mostrar la seva manera d'entendre l'art.
L’exposició es podrà visitar a la primera planta del museu Cerdà fins aquest diumenge 22 de setembre.