El grup d'ERC Puigcerdà denuncia que la manca generalitzada de personal en diversos serveis municipals afecta ja la Policia Local fins al punt que aquesta setmana s'ha hagut de suprimir el torn de nit. Des del grup a l'oposició han explicat que fa temps que es nota la manca d'efectius al cos policial i lamenten que no s'hagi trobat encara una solució, malgrat haver posat el tema sobre la taula en diverses ocasions. La supressió del torn de nit de la Policia Local, creuen, afecta directament la seguretat dels veïns i veïnes.

El grup d'ERC assegura que el mateix cos policial els ha traslladat el seu malestar i preocupació per la manca de personal i per no poder fer front al torn de nit. No entén, doncs, la inacció de l'equip de govern davant un problema que s'arrossega, diu, des fa temps. Els republicans asseguren que la solució és ampliar la plantilla de la Policia Local per tal de donar un bon servei al municipi.

De moment, els veïns i veïnes que tinguin alguna urgència durant la nit hauran d'adreçar-se als Mossos d'Esquadra de Puigcerdà.

Recordem que, en diferents períodes dels darrers anys, l'ajuntament ja ha hagut de suprimir el torn nocturn de la Policia Local.

Parlen al vídeo: JOAN MANEL SERRA, REGIDOR ERC PUIGCERDÀ