El consell comarcal del Pallars Jussà des de fa un any treballa per la potenciació del turisme d’observació de fauna salvatge i seguint aquesta línia es desenvolupen diferents actuacions en el marc del projecte Treball a les 7 Comarques per tal d’oferir eines i formacions al sector turístic encarades a crear productes de qualitat. Precisament el guiatge i la interpretació són punts claus i s’ofereixen jornades per professionals.

Per tal de trobar aquest valor afegit i diferenciador d’un turisme de qualitat cal tenir en compte la necessitat d’arribar al client amb una bona estructura del guiatge i amb tècniques comunicatives.

La zona de la serra del Boumort és molt rica en fauna salvatge i és un pol important que potenciar de cara a l’ecoturisme del Pallars Jussà.

Parlen al vídeo: EVARIST MARCH, NATURAL WALKS