L’oficina de turisme de la Vall de Boí ha augmentat aquest estiu un 6% el nombre d’atencions respecte l’any passat. Durant els mesos de juny, juliol i agost, han passat a fer consultes a l’oficina de turisme, ubicada a Barruera, més d’11.300 persones. Gairebé un 45% d’aquest turisme prové de les comarques de Barcelona, mentre que el País Valencià, Tarragona i el País Basc també aporten client habitual. Pel que fa a la procedència d’estrangers, els més recurrents a la Vall són els provinents de França i Holanda. I en les visites més demanades el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici continua ocupant el primer lloc, però també el senderisme pels camins històrics i conjunt romànic Patrimoni Mundial segueix despertant molt interès.
Des de l’oficina també s’organitzen activitats, entre les quals a l’estiu destaca el cicle de concerts Dijous a la Fresca que ha tingut gairebé un 10% més de participants respecte les anteriors edicions.
Es valora molt positivament el nombre de visitants rebuts durant aquest estiu i s’espera també un setembre similar als anys passats.