El centenar d'alumnes de l'escola Bac de Cerdanya d'Alp i els seus mestres s'han sumat a la Setmana Europea de la Mobilitat, una iniciativa que vol animar a tothom a moure's de manera sostenible, saludable i segura. Aquest dimarts, els nens i nenes han arribat a l'escola en bicicleta o patinet i a mig matí han fet una passejada pels carrers del nucli urbà.

A més, durant tot el dia han pogut participar en diferents jocs relacionats amb l'estalvi energètic.

Ja fa 20 anys que es celebra la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura. Enguany uns 300 ajuntaments s’hi han adherit i tenen previst organitzar més de 700 activitats al llarg de la setmana. A Llívia, per exemple, aquest dimecres a la tarda hi haurà “EcoXocs” al Parc de Sant Guillem i tant dissabte com diumenge Bolvir oferirà visites gratuïtes a l'Espai Ceretània i un obsequi a aquells que hi arribin a peu o pedalant.

Parlen al vídeo: ASSUMPTA VILLARÓ, DIRECTORA ESCOLA BAC DE CERDANYA ALP