Durant la seva visita a Cerdanya, el president del Parlament Roger Torrent ha volgut desplaçar-se a Llívia, on ha estat rebut per l'alcalde Elies Nova i alguns regidors i simpatitzants d'ERC. A la sala de plens, Torrent ha signat el llibre d'honor i ha intercanviat obsequis amb Nova. L'alcalde ha aprofitat per traslladar a Torrent les inquietuds de Llívia, com ara la problemàtica de la carretera Nacional o la fibra òptica. També li ha explicat els projectes que estan en marxa, com l'ampliació de l'escola Jaume I o les Termes de Sant Guillem.

Seguidament, el president del Parlament ha visitat el Museu municipal i de la farmàcia Esteva, considerada una de les més antigues d'Europa. Allà, ha seguit les explicacions del director del museu Gerard Cunill.

Després de Llívia, Torrent ha visitat Das i, a la tarda, s'ha desplaçat a Fontanals de Cerdanya, on ha estat rebut per l'alcalde Ramon Chia i la resta de l'equip de govern. El president del Parlament ha signat el llibre d'honor i ha inaugurat la plaça de l'ajuntament. També ha assistit a la presentació del llibre que recull la història de Fontanals, en el marc de la celebració dels 50 anys del municipi.

Després de la presentació del llibre, ha tingut lloc a l'església del Vilar d'Urtx un concert del grup Ensemble i del cor de la Capella de Santa Maria de Puigcerdà. A més de la celebració dels 50 anys del municipi, que s'ha omplert d'activitats al llarg del cap de setmana, Fontanals ha acollit aquest diumenge la 37a Diada de Cerdanya, on hi ha participat el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, la delegada del Govern, Rosa Amorós, i més d'una quinzena d'alcaldes de l'Alta i la Baixa Cerdanya.

Parlen al vídeo: SANDRA ADAM, COAUTORA LLIBRE 50 ANYS DE FONTANALS