La Rialp Matxicots ha celebrat aquest cap de setmana la seva desena edició amb un èxit rotund. Molts corredors, molt públic, moltes activitats i sobretot molta diversió. Dissabte Antoni Sances, en categoria masculina, es va endur el primer lloc de l’Extrem amb un temps de tan sols 12 hores i 19 minuts; i Lola Brusau va ser primera classificada en femenina amb 17 hores i 20 minuts. A la Marató, en categoria masculina, van compartir primera posició Jordi Gamito i Guillem Campeny. I en la femenina Marta Molist va pujar al primer lloc del podi. El diumenge va ser el torn de les proves més curtes, la Mitja i la Caminada.
Però no tot és competició. La zona de recepció dels corredors ha estat ben animada tots els dies.

També en aquest desè aniversari s’ha recuperat l’essència de la cursa inicial.

La Rialp Matxicots és una de les curses referents a Catalunya i compta amb més de 300 voluntaris que s’encarreguen que la cursa tiri endavant.

Parlen al vídeo: GERARD SABARICH, ALCALDE DE RIALP