El CG Puigcerdà ha disputat aquest dissabte el primer partit de lliga i ho ha fet davant el màxim favorit el Txuri Urdin. Malgrat les baixes, els ceretans han plantat cara als bascos però no han pogut sumar els primers tres punts i han perdut per 6-2.

El Puigcerdà no ha pogut aturar el temible duet Giménez- Machacek ni a Fuentes. Entre els tres han fet 11 punts en el partit, 5 gols i 6 assistències. Els grocs i negres s'avançaven al marcador amb una jugada del davanter Prokop però ben aviat empatava el Txuri i abans d'acabar la primera part l'equip local sumava un altre gol. Just després, Muñoz ha sabut aprofitar una bona passada per batre el porter Alcaine des de la part central de la zona d’atac.

Durant el segon període, El Puigcerdà ha tingut algunes opcions però s'ha vist superat pel Txuri i el seu domini del joc. Abans del segon descans, el marcador es situava en 3-2.

Només començar el tercer període, novament Giménez avançava al seu equip i s'ha notat clarament la superioritat física dels bascos, que han acabat situant el lluminós en 6-2.

Amb un bon nombre de jugadors de l’equip sub20 i amb baixes molt significatives sobretot en defensa, l’equip sènior ceretà no s'ha deixat trepitjar i només ha decaigut en el darrer tram del partit. Així doncs, l'equip de Barnola no suma cap punt en la primera jornada. Veurem si pot aconseguir-ne aquest dissabte a casa contra el Jaca.