Aquest divendres al matí s’ha presentat al Palau municipal d’Esports de La Seu d’Urgell la final de la lliga catalana, al mateix escenari del partit. En l’edició número trenta-u, s’entronten l’Spar Citylift Girona i l’amfitrió, el Cadí la Seu.
Els dos equips es troben en pretemporada. El Girona amb més rodatge que el Cadí, ja que les urgellenques tan sols han disputat un partit amistós. Tanmateix, tots dos clubs encaren l’enfrontament amb il·lusió.

El matx es disputarà diumenge 15 de setembre a les 12 del migdia.
En el marc de la final, també s’homenatjarà a l’entrenador del Cadí, Bernat Canut, així com a la jugadora Anna Palma en motiu de les medalles aconseguides amb la selecció espanyola amb les competicions internacionals d’aquest estiu.
El club urgellenc ja ha posat a la venda les entrades, que es poden adquirir a les oficines del Sedis. També es podran comprar el mateix dia del partit.

Parlen al vídeo: PEP RIBES, PRESIDENT SEDIS - CAYETANO PÉREZ, PRESIDENT SPAR CITYLIFT GIRONA