Després de la victòria del partit amistós contra el Toulouse Blagnac, el CG Puigcerdà està a punt d'estrenar la lliga 2019-2020. Ho farà aquest dissabte a la pista de l'equip que ha guanyat les tres darreres lligues, el Txuri Urdin.

Els ceretans tindran fins a vuit baixes, sumant els jugadors sancionats, lesionats i per motius personals. Boronat, Tona o Morer no viatjaran a Donostia. Serà una bona oportunitat, doncs, per als jugadors del Sub20 que hauran d'enfrontar-se a un equip perillós i molt efectiu.

El Txuri Urdin ha incorporat aquesta temporada un davanter i un segon porter. Segons sembla, les baixes les tindrà en defensa i és una incògnita saber com substituiran alguns jugadors destacats en aquesta demarcació. Segurament també seran els jugadors sub20 els que completin les files del campió.

L'entrenador Salva Barnola té clar que viatgen amb la intenció d'aconseguir algun punt i, si no es possible, de “sumar minuts i experiència”, sobretot aquells joves jugadors que debutaran al primer equip.

Abans d'aquesta primera jornada de lliga, els bascos continuen sent els clars favorits al títol, a l'espera de veure el nivell d'enguany del FC Barcelona.