Spar Citylift Girona contra el Cadí la Seu. Un clàssic de la lliga femenina. Aquest diumenge serà la desena vegada en una final de la lliga catalana que es veuen les cares. De les 9 finals jugades, 7 han acabat amb victòria de les gironines, i dues, de les urgellenques.
Les jugadores del Cadí La Seu preparen la final després d’aconseguir una victòria al primer amistós de la pretemporada dijous a la tarda a la pista de Tolosa. Això els fa encarar el primer partit oficial, amb optimisme. L’equip però, segons l’entrenador, Bernat Canut, encara està en construcció.

Una de les claus perquè el Cadí s’emporti la final és per Canut treballar la defensa.

Diumenge 15 a les 12.00h AL Palau Municipal d’Esports es disputa LA final, on les jugadores esperen que les grades estiguin plenes d’aficionats per poder veure un bon partit i com les urgellenques aixequen el primer títol oficial d’una nova temporada que té com al·licient la participació a la competició europea.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU