Aquest dijous a la tarda ha començat la vint-i-setena edició del curs de guies interpretadors del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Una formació que cada any compta amb un alt nombre d’inscrits i amb llista d’espera i que acredita als alumnes per tal de fer guiatges interpretatius a la zona del parc nacional.

Enguany es fa al municipi de Torre de Capdella, on es du a terme cada 4 anys, ja que la formació va itinerant per diferents municipis del parc nacional. I es considera un curs clau perquè el territori també faci de prescriptor de la seva riquesa.

El curs té 25 alumnes i dura més de 20 dies on es fa classes teòriques, però també sortides de camp dins de la zona parc per aplicar els coneixements i conèixer de primera mà el parc nacional però també el seu entorn més immediat.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA RISPA, COORDINADOR CURS - JOSEP MARIA DALMAU, ALCALDE TORRE DE CAPDELLA