Des d’aquest divendres a la tarda Rialp ja respira Matxicots. Els 800 corredors de la Rialp Matxicots ja passen a recollir els seus dorsals i amb els familiars i amics que els acompanyen es nota l’ambient de cursa, de natura i sobretot de ganes de passar-ho bé en uns paratges espectaculars. La Rialp Matxicots arriba aquest cap de setmana a la seva desena edició. 10 edicions marcades per la incansable col·laboració dels voluntaris que any rere any l’han fet possible. Enguany, pels 10 anys es recupera una edició especial de l’Extrem, la ultra trail original amb trams inèdits, seguint amb el seu caràcter bàsicament alpí. Però també es disputarà la Marató, la Mitja-marató i la Caminada per poder animar a tots els corredors i que tothom hi pugui participar. I moltes activitats més que giren entorn la cursa com jocs infantils, actuacions i concerts entre altres.