L’Ajuntament de Tremp ha celebrat aquest dijous un ple extraordinari a petició del grup de Compromís per Tremp a l’oposició. En el ple s’han tractat cinc mocions, presentades per aquest grup, de les quals 2 han comptat amb aprovació per unanimitat i la resta només han comptat amb els vots a favor dels regidors de Compromís.
Una de les aprovades ha estat la demanda de la incorporació d'un pla específic de nuclis agregats al pla únic d'obres i serveis de Catalunya 2020-2024.

L’altra que ha estat aprovada, tot i que amb una modificació, ha estat la realització d’un catàleg que permeti identificar terrenys i solars buits del municipi de Tremp per la seva conservació, neteja i tancament.

Pel que fa als punts: la candidatura de Tremp a la capital Week 2020 i l’execució del dipòsit d'aigua de Puigcercós, l’equip de govern hi ha votat en contra ja que ha remarcat que ja s’hi està treballant, i sobre el reglament d'ús de les instal•lacions esportives municipals, també s’ha votat en contra perquè es preveu abordar però és un tema llarg i complex que necessita consens dels usuaris. També ha remarcat que no considera apropiat la convocatòria d’un ple extraordinari quan el dia 7 d’octubre se’n preveu un d’ordinari, ja que els temes tractats no són assumptes urgents.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU COMPROMÍS PER TREMP - MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP