El Museu Cerdà de Puigcerdà exposa aquests dies les imatges de Marcel·lí Irla, veí de Puigcerdà aficionat al món de la fotografia. Es tracta d'una setantena de fotografies fetes en els últims 50 anys, amb imatges de la vila, del campanar o de les carrosses de la festa de l'Estany. L'autor també ha dedicat un espai a les persones que aprecia, com ara els presidents de la Generalitat Macià i Companys, el pare Bosom, el cantant Rafael Subirachs, Oriol Mercadal, l'actual alcalde de Puigcerdà Albert Piñeira. Irla s'ha mostrat content de poder exposar part de la seva obra.

Des del Museu Cerdà han explicat que aquesta és la primera exposició d'un autor amb diversitat funcional i que la idea és obrir l'equipament a aquest col·lectiu.

L'exposició es podrà visitar a la primera planta del museu Cerdà fins al proper 22 de setembre.

Parlen al vídeo: MARCEL·LÍ IRLA, AFICIONAT FOTOGRAFIA - NATI BALADA, RESPONSABLE MUSEU CERDÀ PUIGCERDÀ