El Memorial Democràtic i l’Ajuntament de la Pobla de Segur han homenatjat als deportats pallaresos Conxita Grangé i Josep Cubiló en l’acte ‘Històries de vida de l’antifeixisme, l’exili i la deportació’ on ha participat la consellera de Justícia, Ester Capella, que ha remarcat que aquests actes són necessaris malgrat arribar tard.

Capella ha aprofitat per posar en valor la feina del conseller Romeva amb la llei de fosses i la del conseller Mundó amb els documents de reparació.
L’acte també ha servit d’inauguració de l’exposició “El camp de concentració per a dones de Ravensbrück’, organitzada per Amical de Ravensbrück amb la col·laboració del Memorial Democràtic i que es pot visitar al Molí de l’Oli de La Pobla de Segur fins al 6 d’octubre.

Parlen al vídeo: ESTER CAPELLA, CONSELLERA DE JUSTÍCIA