La Seu d’Urgell celebrarà la festa de la Gent gran del 30 de setembre al 6 d’octubre. El lema d’enguany és Anys Actius, Anys Vius. Estan programades una quinzena d’activitats adreçades als padrins i padrines de la ciutat. Les propostes són diverses xerrades, sortides, concerts, visites culturals, tallers. També està previst el ball cerdà intergeneracional que tindrà lloc dissabte a les 12 del migdia a la plaça de les monges. El darrer dia de celebració, diumenge 6 d’octubre, serà una jornada institucional que comptarà amb una missa a les 10 del matí i seguirà un concert, el dinar popular a les dues del migdia i tancarà la festa el ball popular.

La Festa de la Gent Gran està organitzada per la Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell amb la col·laboració d’entitats socials i empresarials de l’Alt Urgell.

Parlen al vídeo: MARIAN LAMOLLA, REGIDORA GENT GRAN DE L’AJUNTAMENT LA SEU