El cantautor de Sabadell Albert Pla ha clos aquest dissabte a la nit a Llívia la tercera edició del Festival de Música de Cerdanya, que organitza conjuntament aquesta població i Puigcerdà. Pla ha ofert un recull de la seva discografia, amb cançons tan conegudes com 'Papa, jo vull ser torero', 'la Sequia', 'Joaquin el necio', 'Bona nit', 'La colilla' o 'Veintegenarios'. Els assistents han pogut veure el Pla que esperaven, provocador, controvertit i proper, adjectius que el fan impossible de classificar en un estil musical en concret. Tampoc hi han faltat dosis teatrals.

El concert ha tingut lloc a l’església de Nostra Sra dels Àngels de Llívia, que pràcticament s'ha omplert.

Així doncs, Pla ha posat punt i final a aquest festival, que va arrencar el passat 2 d'agost. Durant aquest mes i escaig, Puigcerdà i Llívia han acollit concert de grups variats, com la Giorquestra, la Simfònica del Vallès, Mònica Green, Oques Grasses, la Pegatina o Petitet.

El Festival de Música de Cerdanya va néixer el 2017 arrel de la incorporació de la capital ceretana al tradicional festival de música Vila de Llívia, que enguany celebraria la 38a edició. Vol convertir-se en un referent dels festivals de música del Pirineu, com també ho és el Femap. El tret diferencial d’aquest és, sens dubte, la varietat de gèneres musicals que en formen part.