Tremp segueix de festa major fins aquest dimecres. Una activitat infantil i sardanes tancaran la festa coincidint amb la Diada de Catalunya. Malgrat la pluja d’aquesta matinada, la resta de dies les activitats s’han pogut desenvolupar amb normalitat i sobre el previst i han comptat amb molta afluència de participants. Unes activitats que abracen un ventall força ampli perquè tothom hi tingui cabuda.

També es destaca el gran suport de les entitats locals que es bolquen a organitzar activitats com la pedalada popular, el Ball Cerdà, la colla Castellera Malfargats que ha fet actuació i taller, els diables de Tremp que han presentat una nova bèstia i els geganters que amenitzen les cercaviles. I aquest dimarts són les penyes les encarregades d’organitzar jocs i tallers per tothom que hi vulgui participar.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP