Més d'un centenar de persones han participat aquest diumenge a la 22a Festa de la Bici de Puigcerdà, una passejada popular que dóna el tret de sortida als actes de la festa de la Sagristia. Els participants, de totes les edats, recorren 5 quilòmetres i la sortida i l'arribada és a la plaça Santa Maria. L'objectiu és fomentar l'esport no competitiu i en família.

A quarts de deu del matí, els participants s’han aplegat als peus del campanar i pocs minuts després de les 10 s’ha donat el tret de sortida. Com altres anys, el recorregut passa pel carrer Doctor Andreu, Passeig de la Sèquia, camí d’Ur i fins l’estany del Torniquet. La tornada ha estat pel passeig de Rigolisa, l’estany, carrer Doctor Piguillem i fins la Plaça Santa Maria, on tots els participants han gaudit de l'esmorzar.
Recordem que la Festa de la Bici està organitzada per la Secció de Ciclisme del Club Poliesportiu Puigcerdà amb el suport de l’ajuntament.

Parlen al vídeo: MAR QUERA, REGIDORA ESPORTS PUIGCERDÀ