El CG Puigcerdà ha guanyat aquest dissabte a la nit a casa el primer partit de la temporada. Un enfrontament amistós contra el Toulouse Blagnac, que ha acabat amb el marcador 4-3. Els ceretans, amb algunes absències de darrera hora, van aconseguir tombar el Toulouse de D2 francesa als penals després d'arribar amb empat a 3 al final dels 60 minuts i acabar la pròrroga de 5 minuts
sense gols.

Als jugadors locals se'ls notava poc rodats en les línies de l'entrenador Barnola, improvisades després de les nombroses baixes amb les que comptava el conjunt de la vila. L'equip ceretà es va avançar en el partit mitjançant un gol del capità Tona a la meitat del primer període. En el segon període el conjunt local s'avançava per 2 a 0 després d'un gol de Granell. Però el Toulouse empatava el partit en el tram final del període i deixava el 2 a 2 en el marcador i amb tot per decidir en la tercera part.

En els primers minuts del tercer període l'equip francès s'avançava amb un gol de fortuna que superava al porter Törnqvist pel pal curt. Però a pocs minuts del final Moreno anotava el gol de l'empat que portava el partit a la pròrroga.

Després de 5 minuts de 3 contra 3 cap dels dos equips desfeia l'empat i el partit es resolia en la tanda de penals gràcies a un gol Piñar, després que els porters fossin els destacats protagonistes en els 9 llançaments rebuts.

El públic assistent ha pogut gaudir del primer tastet d'hoquei gel en directe de la temporada. També ha estat una bona ocasió per veure els nous fitxatges del club.

La setmana que ve l'equip de Barnola debutarà en la lliga a la difícil pista del campió e lliga les darreres tres temporades, Txuri Urdin de Donostia. I el 21 jugarà a casa davant del CH Jaca.