L'equip sènior del Club Gel Puigcerdà està a punt per encetar la lliga 2019-2020. Ho farà el proper cap de setmana contra el Txuri Urdin però abans disputarà un partit amistós amb el Toulouse Blagnac. Un enfrontament pensat per culminar el treball de preparació de l’equip durant el mes d’agost. El partit serà dissabte a les 9 de la nit.

L’equip sènior comptarà amb la totalitat dels jugadors de la pedrera ceretana i les incorporacions d’un jove porter finlandès, Riku Tornvqüist i un davanter experimentat eslovac, Juraj Prokop. Després de l’acord entre clubs pres per majoria a mitjans de juny: es permet l'alineació d’un porter de nacionalitat no espanyola però aquest ocuparà dues de les tres places per a forans reservades a cada equip. Així doncs, aquesta temporada el Puigcerdà només comptarà amb aquests dos jugadors estrangers.

Els ceretans hauran de demostrar que la temporada passada, on van estar a un pas de guanyar la lliga en el cinquè partit, no va ser un miratge i que poden tornar a guanyar-se la il·lusió de l'afició.