La Sala La Immaculada de La Seu d'Urgell ha acollit aquests divendres al matí la tercera edició de la Jornada Aprenentatge basat en Projectes i Emprenedoria.
La jornada, dirigida a tots els públics, s'ha obert amb una taula rodona sobre les competències dels graduats de cicles formatius on hi han participat empresaris de sectors diversos del territori que acullen o acolliran alumnes en pràctiques.
El creador del grup Conecta13, Miquel Àngel Ariza, ha ofert una conferència on ha exposat com treballar le shabilitats dels alumnes des dels centres educatius, a més, de destacar els beneficis de l'emprenedoria.

Una segona ponència a càrrec de la subdirectora general d'Ordenació de la Formació Professional Inicial del Departament d'Educació, Maria Pilar Nus ha abordat els reptes dels cicles formatius on s'ha exposat la necessitat d'incorporar l'aprenentatge basat en projectes.

L'activitat ha estat organitzada per la Universitat de Lleida, amb la col•laboració de l'Ajuntament urgellenc i el Consell Comarcal de l'Alt Urgell.

Parlen al vídeo: MIQUEL ÀNGEL ARIZA, CREADOR DEL GRUP CONECTA13 - NÚRIA TOMÀS, REGIDORA EDUCACIÓ DE L'AJUNTAMENT DE LA SEU