La Unió de Botiguers de la Seu-La Seu Comercial es preparen per a una nova edició de 'Botigues al carrer' per al diumenge 8, tot coincidint amb la Diada de Meritxell, festa nacional a Andorra.
Una vintena d'establiments estaran oberts durant tot el dia al passeig de Joan Brudieu i al carrer Major de la Seu d'Urgell.
Els comerciants urgellencs oferiran descomptes i promocions, i exposaran les seves novetats en roba, calçat, bijuteria i regal, productes per a mascotes i per a la llar,  joguines i flors. També hi haurà parades de productes gastronòmics i inflables per als més petits.
Aquesta proposta va rellevar l'any passat el veterà ‘Mercat de les Oportunitats’, que durant catorze anys i un total de 28 edicions es va celebrar al carrer Major de la capital urgellenca els dies 14 de març i 8 de setembre, dos dies festius a Andorra.