Puigcerdà acollirà el proper diumenge 22 de setembre la segona edició del concurs inter-races de gossos pastors. Després de la bona acollida que va tenir la prova l'any passat, la qual va reunir un miler d'espectadors, els seus impulsors s'han animat a organitzar de nou el certamen, on hi participaran 8 pastors de diferents punts de Catalunya que tindran deu minuts per fer l'exercici.

Hi participaran gossos de diferents races que guarden ovelles, com el border collie, el gos d’atura, gorbea o beauceron.

Els concursos inter-races de gossos pastors són molt populars a Europa però menys aquí. És per això que els seus organitzadors esperen poder consolidar aquesta prova a Cerdanya. De fet, l'any vinent esperen organitzar una lliga que es disputarà a diferents poblacions catalanes.

Com dèiem, el concurs serà el proper diumenge 22 de setembre a les 9 del matí al prat situat a l’Avinguda Ramon Condomines, a tocar del poliesportiu de Puigcerdà. A més, també hi haurà demostració de treball amb oques, on hi podran participar els infants, un mercat artesanal, dinar popular, música en viu i altres activitats encara per confirmar.

Parlen al vídeo: ESTEVE RIVERO, ORGANITZADOR