Una setantena de joves han participat aquest estiu en la tercera edició del Camp de treball local de La Pobla de Segur. Una iniciativa que ha superat totes les expectatives dels organitzadors, ja que de seguida van quedar cobertes les places que hi havia en els diferents àmbits.

El camp de treball local està encarat a joves d’entre 12 i 18 anys i durant 15 hores en horari de matins desenvolupen activitats de voluntariat relacionades amb diferents àmbits laborals: infància, manteniment, gent gran i persones amb diversitat funcional.
L’Ajuntament de La Pobla, veient la resposta que genera aquesta activitat, preveu continuar oferint aquest camp de treball local l’estiu que ve.
A més, Tremp i Talarn s’han sumat aquest estiu al projecte i els tres municipis conjuntament han ofert una recompensa als participants que ha consistit en un dia tots junts a Port Aventura.

Parlen al vídeo: MARC BARÓ, ALCALDE DE LA POBLA DE SEGUR