L’escriptor alturgellenc Joan Graell i Piqué ha presentat dimecres a la tarda a la biblioteca de Sant Agustí de La Seu d’Urgell el recull de contes 'Croquis d'un nu pintoresc i altres narracions'. El llibre adopta el títol del relat guanyador de Premi Vent de Port que organitza l’associació cultural i recreativa La Casa del Sol naixent de tremp. En la vint-i-cinquena edició dels premis, Graell ha estat el guanyador.

L’obra inclou tots els relats finalistes.

La idea del conte va sorigr-li quan va veure uns caçadors a Gavarra.

Tot i que s’autodefineix com a poeta, Graell ja ha publicat una desena de contes. Alguns d’ells han estat guardonats.

En definitiva, poemes, contes i relats breus, són els gèneres literaris identificatius en la seva trajectòria marcada per l’escriptura precisa.

Parlen al vídeo: JOAN GRAELL, ESCRIPTOR