Més de 4000 persones han tornat a gaudir aquest estiu del Bibliollac, el servei de lectura a l'aire lliure que ofereix la Biblioteca Comtat de Cerdanya al parc Schierbeck. La bona climatologia i la possibilitat de romandre dins la caseta en cas de mal temps han permès mantenir les xifres de públic de l’any anterior.

El 46,5% dels usuaris han utilitzat el servei al juliol i la resta, el 53,5%, a l'agost. Pel que fa a les edats, el 42% dels usuaris han estat infants i el 58% adults.

A banda del servei de lectura de revistes, contes o llibres, el Bibliollac també ha acollit 4 activitats infantils els divendres, on hi han participat uns 600 nens i nenes, entre ells, els infants del casal la Quitxalla.

El servei ha estat en marxa del 5 de juliol al 31 d'agost, un total de 36 hores a la setmana.

El Bibliollac tornarà a posar-se en marxa l'1 de juliol del 2020.