El grup municipal de Compromís per Tremp ha presentat a l’Ajuntament i al consell comarcal del Pallars Jussà una moció perquè les institucions donin suport de forma conjunta a la proposta de canvi d’horaris del tren de la línia Lleida-La Pobla de Segur que l'Associació d'Usuaris del Transport Públic presentarà el proper dia 12 de setembre a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

La millora d'horaris que proposa l’Associació vol fer viable les connexions dels viatgers de la línia de La Pobla amb trens AVE i altres trens d’alta velocitat, però també l'arribada als llocs de treball, de formació, de salut i molts altres.
L’Associació, que ja ha fet xerrades de presentació de la proposta a Tremp i a La Pobla, no parla d’incrementar les freqüències, sinó de reordenar-les i considera que si un comboi dorm a la comarca, el canvi d’horaris és possible.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU COMPROMÍS PER TREMP