L'ajuntament de Puigcerdà encara aquests dies la recta final de les obres de la placeta dels Bombers, situada a tocar de la plaça de l’Alguer. Els treballs, que van començar la passada tardor, han servit per solucionar els greus problemes d’impermeabilitat que tenia la plaça, ja que quan plovia o nevava l’aigua es filtrava. Això provocava sovint desperfectes als garatges de sota, on recordem hi ha un aparcament municipal.
Ara per ara només falta arranjar l'escala que enllaça la plaça amb el carrer comercial de damunt, que es trobava força malmesa.
El cost de l’actuació, que s’emmarca dins el Pla de Millora de la Qualitat Urbana, s'ha situat al voltant dels 50.000 euros, finançats íntegrament pel consistori.
La plaça dels Bombers connecta la zona de l’ascensor de la plaça Portal d’en Calva, el Museu Cerdà o l’INS Pere Borrell amb el nucli comercial. A més, hi ha alguns negocis com ara un centre esportiu o una acadèmia d’idiomes.
Per altra banda, el consistori preveu executar una altra obra complementària als treballs de la placeta dels Bombers. En aquest cas es renovarà el paviment de la plaça de l’Alguer, que també presenta problemes d’impermeabilitat.