El romànic de la Vall de Boí ha augmentat el nombre de visitants aquest estiu. Es calcula que durant els mesos de juny, juliol i agost han passat pel conjunt format per les esglésies romàniques i el Centre del romànic 69.200 persones, un 5% més que el total de l’estiu del 2018.

També han augmentat considerablement les visites guiades al juliol i agost respecte l’any passat, concretament un 10%. S’ha atès un total de 5.532 visites. I també ha tingut molt èxit la novetat d’enguany, el joc del romànic “Tresors que ens parlen”.

I la ruta Romànic i falles, que uneix aquests dos patrimonis de la Humanitat en una sola activitat, segueix sent un pol d’atracció per aquells que volen combinar cultura i senderisme.

Parlen al vídeo: SÒNIA BRUGUERA, ALCALDESSA DE LA VALL DE BOÍ - CRISTINA CASTELLÀ, DIRECTORA CENTRE DEL ROMÀNIC DE LA VALL DE BOÍ