Després de reviure durant la primavera i l’estiu 6 comerços històrics de Tremp a l’exposició La Rebotiga de l’Arxiu, la mostra apura els seus últims dies d’obertura. I ho fa amb tot un seguit de visites guiades teatralitzades que porten al visitant a reconèixer l’essència d’aquestes botigues on molts veïns i veïnes de Tremp han comprat. A més les visites guiades es fan coincidir amb els dies festius de la festa major de Tremp.
Les visites, on es reviu la figura dels botiguers i botigueres que havien regentat la Fàbrica i Pastisseria Verdeny, Casa Montoliu, El Paraiso Nuclear, Casa Pio, Casa Potau i Casa Palmerola, es faran el divendres 6 i el dilluns 9 al matí i el dissabte 7 a la tarda.
A més, alguns d’aquests comerços han dipositat la seva documentació a l’Arxiu comarcal del Pallars Jussà i deixen el coneixement a l’abast dels ciutadans.
La mostra es pot visitar fins al 15 de setembre i forma part dels actes de celebració del desè aniversari de l’Arxiu comarcal del Pallars jussà.