Centenars de persones s’han bolcat a quest cap de setmana per col·laborar en les diferents activitats dels Relleus solidaris per recaptar fons per la investigació de la malaltia KAT6A. Una malaltia rara que n’hi ha poc més de 200 casos arreu del món, 2 d’ells a Catalunya i un dels quals és el Pol, a Tremp.

Han estat més de 12 hores d’activitats esportives acompanyades d’actuacions musicals, tallers, exhibicions artístiques i molt més.

Músics, artistes, esportistes i veïns i veïnes de Tremp han participat activament en les diferents activitats i també omplint les guardioles solidàries que fa dies es poden trobar en diferents establiments de Tremp. Els organitzadors estan molt contents de la resposta que ha rebut la iniciativa i ja pensen en una nova edició l’any que ve.

Parlen al vídeo: JOSE ALBA, TREMP RUNNERS