Palau de Noguera ha estrenat reforma del local social. Es tracta de la renovació de la sala coneguda al poble com el Club del jovent, però que en definitiva és punt de reunió i trobada per a la realització de diferents activitats pels veïns i veïnes de Palau i amb molta història al darrere.

Després de 50 anys d’ús, ara s’ha fet una remodelació del local que ha acollit cursos de tota mena i que durant la inauguració els veïns i veïnes han recordat. La reforma ha estat finançada a través d’un ajut de la Diputació de Lleida de més de 10.000 euros.

També s’ha aprofitat l’acte per elegir l’alcalde pedani de Palau de Noguera per aquesta legislatura, en substitució a Anna Ollé que ja no es presentava. L’elegida ha estat Teresa Sopena.

Parlen al vídeo: ANNA OLLÉ, VEÏNA PALAU DE NOGUERA - MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP