L'escriptor i periodista gironí Pere Gorgoll ha guanyat el Premi Pirineu de Narració Literària, per l'obra No te'n vagis. El guardó s'ha lliurat dissabte a la nit a Organyà a l’acte central de la Fira del Llibre del Pirineu.
L’entrega dels Premis Homilies ha estat presidit per la consellera de Cultura de la Generalitat, Mariàngela Vilallonga, i la ministra de Cultura del Govern d'Andorra, Sílvia Riba. 
D’aquesta manera valorava Vilallonga la fira del Llibre del Pirineu.

A l’acte també hi han assistit alcaldes d’Organyà, Oliana, Coll de Nargó i la Seu d’Urgell, així com el president del Consell Comarcal, Miquel Sala, el vicepresident tercer de la diputació de lleida, Antoni Navinés i l’arquebisbe d’Urgell i copríncep d’Andorra, Joan-Enric Vives.

Parlen al vídeo: MARIÀNGELA VILALLONGA, CONSELLERA DE CULTURA