El Centre Públic Delegat a Puigcerdà de l'Escola Oficial d'Idiomes ja ha obert el període d'inscripcions per al curs 2019-2020. Com el curs passat, s'ofereix formació en llengua anglesa i francesa. El el primer cas, s'han establert dos nivells: el Bàsic A1, que tindrà lloc els dilluns i dimecres de 18.30 a 21h i l'Intermedi, que es farà també dilluns i dimecres però de 16h a 18.30h
Pel que fa al curs de francès, els alumnes podran inscriure's al nivell Intermedi B2.1 que tindrà lloc dilluns i dimecres de 16 a 18.30h i el nivell B2.2 que es farà de 18.30h a 21h.
Les inscripcions es poden fer telemàticament des d'aquest dilluns 2 de setembre i fins el divendres dia 5. L'inici de les classes serà el 26 de setembre.
Per accedir als ensenyaments d'idiomes en les escoles oficials és requisit imprescindible tenir 16 anys complerts l'any en què es comencin els estudis. També hi poden accedir els més grans de 14 anys, per seguir els ensenyaments d'un idioma diferent del cursat en l'ESO.
Recordem que tant el Centre Públic Delegat (CPD) de PUIGCERDÀ com el de Sort depenen de l'EOI de la Seu d'Urgell. El centre està ubicat a l'INS Pere Borrell, al carrer Escoles Pies, 46. El Departament d'Ensenyament el va obrir el curs 2012-13.