Els editors estan satisfets de les vendes durant la fira del Llibre del Pirineu que ha tancat diumenge a Organyà la 23ª edició.

La inauguració oficial es va fer divendres a la tarda i va comptar amb la ponència de la catedràtica de comunicació i escriptora Imma Tubella. La també escriptora va aprofitar l’avinentesa per presentar la novel•la A cavall del Vent.

Una de les activitats que ja està consolidada en aquesta cita literària és la Carrerada de llibres, que enguany ha celebrat la tercera edició on dissabte al matí els participants han llegit de forma simultània a les voreres del tram urbà de la C-14.
Un dels actes amb ASSISTENTS ha estat la lectura teatralitzada de l'obra Croquis d'un nu pintoresc de l'autor Joan Graell, a càrrec del Club de Lectura d'Organyà.

El certamen és un punt de trobada entre els escriptors i lectors. Aquest any s’han reunit 30 autors i una vintena d’editorials.

Parlen al vídeo: CELESTÍ VILÀ, ALCALDE D’ORGANYÀ