Albert Pla tancarà aquest dissabte a Llívia la tercera edició del Festival de Música de Cerdanya, que va arrencar el passat 2 d'agost. El cantautor català oferirà un recull de les cançons que han marcat la seva trajectòria musical, entre les quals hi ha també peces del seu darrer disc, titulat 'Miedo'. Les seves creacions musicals i els seus concerts barregen un to infantil, controvertit, provocador, cosa que el fa molt difícil de classificar en un estil musical concret.
El concert començarà a les 22h i tindrà lloc a l'església de Nostra Sra dels Àngels de Llívia.
Les entrades tenen un preu de 13 euros i es poden adquirir a codetiquets.com.
Així doncs, Pla posarà punt i final a aquest festival, que impulsen conjuntament Puigcerdà i Llívia. El cartell d'enguany ha comptat amb la Giorquestra, la Simfònica del Vallès, Mònica Green, Oques Grasses, la Pegatina o Petitet.
El Festival de Música de Cerdanya va néixer el 2017 arrel de la incorporació de la capital ceretana al tradicional festival de música Vila de Llívia, que enguany celebraria la 38a edició. Vol convertir-se en un referent dels festivals de música del Pirineu, com també ho és el Femap. El tret diferencial d’aquest és, sens dubte, la varietat de gèneres musicals que en formen part.