Prop de 500 persones han participat aquest estiu al programa “A l'estiu, recerca't”, organitzat pel Grup de Recerca de Cerdanya. Aquesta xifra representa un 15% més d'assistents que l'any passat. Enguany s'han programat onze propostes culturals, com el cicle de xerrades de diverses temàtiques i presentacions de llibres. Des del GRC s'han mostrat satisfets per l'acollida que han tingut enguany les activitats que, com de costum, han interessat a un públic divers.

En aquesta ocasió els conferenciants han parlat de periodisme, canvi climàtic, espècies exòtiques, la sèquia de Puigcerdà, de hacking o de l'antic Egipte.

Les activitats han tingut lloc al Museu Cerdà de Puigcerdà i com sempre han estat gratuïtes.

Pel que fa la desena edició del Festival Internacional de Cinema de Cerdanya, que ha tingut lloc del 3 a l'11 d'agost, també ha tingut molt bona acollida, arribant a les 2500 entrades per assistir a les projeccions.

Ja al setembre, concretament el dia 7, tindrà lloc a Prullans l’entrega dels premis Sebastià Bosom i Josep Egozcue-Vila de Puigcerdà.

El Grup de Recerca ja prepara les activitats d’aquesta segona meitat de l’any, que ben aviat donarà a conèixer.

Parlen al vídeo: ENRIC QUÍLEZ, PRESIDENT GRUP RECERCA CERDANYA