Una seixantena de veïns de Puigcerdà s'han manifestat aquest dijous a la tarda en en defensa de l'Amazònia i per protestar per la inacció dels polítics davant els incendis que afecten aquesta massa forestal. La manifestació, convocada pel col·lectiu de residents bolivians, ha començat a la plaça de l'ajuntament i, seguidament, s'ha iniciat una caminada pel carrer major, plaça Santa Maria, passeig 10 d'abril, plaça Espanya i fins arribar de nou a la plaça de l'ajuntament. Allà, una portaveu ha llegit un manifest on demanava la protecció de Bolívia i del pulmó del món i, sobretot, reclamava al president bolivià Evo Morales que declari els incendis desastre nacional per poder rebre l'ajuda internacional.

La manifestació també ha comptat amb la presència de representants del Parc de Bombers de Puigcerdà, Mossos d'Esquadra, Policia Local, Protecció Civil i una representació de l'equip de govern de Puigcerdà.

Parlen al vídeo: ROSEMARY FAJARDO, PORTAVEU