Erill la Vall va quedar aquest dijous a la nit sota la llum de les espelmes. Durant unes hores, 10.000 espelmes i el campanar de Santa Eulàlia van ser la única il·luminació del poble. Setena edició de la Nit de la Llum organitzada pels veïns i veïnes d’Erill la Vall i que cada any aplega més curiosos que venen a veure el poble amb una perspectiva totalment diferent.

Durant tota la tarda moltes famílies ja passen l’estona al poble ja que s’organitzen activitats infantils i música però el moment màgic arriba quan comença a marxar el sol i tothom es distribueix pels carrers encenent espelmes. També des del Centre del romànic s’ofereix una visita guiada a Santa Eulàlia d’Erill la Vall sota la llum de les espelmes i la festa acaba amb música tradicional.

Parlen al vídeo: MONTSE SENYÍS, VEÏNA D’ERILL LA VALL