La Biblioteca Comtat de Cerdanya torna a oferir formació en Noves Tecnologies. El proper 16 de setembre de 4 a 7 de la tarda, tindrà lloc un curs sobre fotografia digital adreçat a majors de 26 anys. Es tracta d'una formació gratuïta que té per objectiu donar nocions bàsiques sobre aquest tema als assistents.

Tot i que no cal pagar una quota per assistir al curs, sí que cal fer una inscripció prèvia ja sigui per telèfon o bé al correu electrònic biblioteca@puigcerda.cat.

Recordem que, des de fa un temps, la biblioteca de Puigcerdà ofereix formació en les Tic. En anys anteriors els assistents van aprendre a utilitzar el telèfon intel·ligent i les tauletes digitals o com connectar-se a les xarxes wifi.

Moltes vegades, aquests cursos faciliten als majors de 50 anys la inclusió social en la societat de la informació. A més, també es busca que aquest col·lectiu perdi la por que sovint té davant les noves tecnologies.