Tremp ja es prepara per la Festa Major d’aquest any, una festa que comença just d’aquí una setmana i que s’allargarà fins al dia 11, amb activitats per a tots els públics i edats i amb la participació de diferents entitats locals.

Com a novetats trobem el canvi d’ubicació dels focs artificials, que passen a la zona del Juncar i un parell de dies on les Penyes seran les encarregades d’animar la festa nocturna, però també diürna amb jocs per a tothom.

Hi haurà sardanes, concerts, teatre, balls de tarda i nit, espectacles infantils, activitats esportives i visites teatralitzades a la Rebotiga de l’arxiu. A més, enguany destaca que a la tradicional festa Entrepins de dissabte hi ha opció vegana, vegetariana i celíaca i es poden adquirir els tiquets fins el dia 4 de setembre a l’Ajuntament.

Parlen al vídeo: LEO MELGAREJO, REGIDOR DE FESTES TREMP