Aquest dimecres al vespre s’ha inaugurat a Sort l’exposició del Piribus. Un autobús que va itinerant per diferents indrets dels Pirineus per sensibilitzar, posar en valor el patrimoni pirinenc i establir vincles entre les diferents valls que el conformen. La mostra recull la riquesa cultural, geològica, la fauna i la flora i la diversitat pirinenca i l’exposa de forma interactiva per despertar tots els sentits.

A banda de la mostra de dins de l’autobús, cada territori organitza tot d’activitats per complementar-la. Activitats dirigides per entitats i empreses de la zona enfocades a la divulgació i preservació de l’entorn.
El Piribus estarà a Sort fins al proper 8 de setembre i es fan visites cada dia de la setmana de forma gratuïta però amb inscripció prèvia. Hi ha previstes 32 etapes. La ruta va començar el 29 de març d’aquest any a Ripoll i acabarà a Toulouse el 27 de setembre del 2020.

Parlen al vídeo: RAIMON MONTERDE, ALCALDE DE SORT